Ο Δήμος Γορτυνίας στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού στο ΣΕΦ

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο στο «10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μελισσοκόμοι και παραγωγοί συναφών παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής μας θα φιλοξενούνται στο περίπτερο του δήμου για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό αλλά και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, το φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συγχρόνως με την έκθεση περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως: Μελισσοκομικό συνέδριο, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, γευσιγνωσία, γαστρονομικές παρουσιάσεις, ενημέρωση καταναλωτών σε ειδικά περίπτερα, εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: «Η μέλισσα και ο κόσμος της», κ.ά.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 5 μ.μ.– 9 μ.μ.
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 10 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 10 π.μ. – 9 μ.μ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 7/12/2018, ώρα 7:00 μ.μ.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου και άλλες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://www.greekhoneyfestival.gr