Τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες του Νομού Αρκαδίας, τώρα στο κινητό και τον υπολογιστή σου

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε πρόσφατα το Επιμελητήριο Αρκαδίας δημιουργώντας έναν εύχρηστο και λειτουργικό on-line κατάλογο των ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες στο Νομό Αρκαδίας. To lockdown και η πανδημία του κορονοϊού έχουν αλλάξει ριζικά τις συνήθειες των καταναλωτών στρέφοντας τους προς το ηλεκτρονικού εμπόριο και εκτοξεύοντας τους δείκτες μέτρησης των ηλεκτρονικών παραγγελιών ανά τον κόσμο.

Ως εκ τούτου, στα πλαίσια στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και προσαρμογής στις νέες συνθήκες, το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζοντας έμπρακτα τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Νομού, λάνσαρε έναν πλήρη, εύχρηστο και διασκεδαστικό ηλεκτρονικό οδηγό στον οποίο θα βρει κανείς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις για κάθε κλάδο που αναζητά στην Αρκαδία. Από συγγραφή κειμένων και διαχείριση social media μέχρι είδη σπιτιού, ένδυσης, τροφίμων και πολλά άλλα. Επιμένουμε λοιπόν Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα και υπηρεσίες! 

Επισκεφθείτε τον κατάλογο ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εδώ: https://eshops.arcadianet.gr/

Άρτια η εμπειρία χρήστη και για περιήγηση, εύκολα και γρήγορα, από το κινητό σας τηλέφωνο!

Βανέσσα Μπουρνά 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ