Η «Γορτυνία» και σε ηλεκτρονική μορφή!

Στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής και κατόπιν επιθυμίας αρκετών συνδρομητών, η εφημερίδα «Γορτυνία» απαντά με τη δυνατότητα ανάγνωσής της και σε ηλεκτρονική μορφή.  Όποιος επιθυμεί μπορεί να διαβάζει την “Γορτυνία”, όπου και να βρίσκεται, στην οθόνη του υπολογιστή του, σε άριστη ψηφιακή ποιότητα.

Παράλληλα η ετήσια συνδρομή μόνο για την ηλεκτρονική ανάγνωση της «Γ» είναι σε χαμηλότερη τιμή και ανέρχεται στο ποσό των 25 ευρώ, αντί των 30 ευρώ που είναι για την έντυπη μορφή, λόγω της αποφυγής των ταχυδρομικών εξόδων. Δηλαδή κάποιος μπορεί να διαβάζει πρώτος ηλεκτρονικά την εφημερίδα στον υπολογιστή του με μόλις σχεδόν … 2 ευρώ το μήνα!

  • Πως μπορεί να διαβάσει κάποιος τη «Γορτυνία»

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει πλέον πως επιθυμεί να διαβάσει την εφημερίδα, δηλαδή είτε σε έντυπη μορφή, είτε σε ηλεκτρονική, είτε ταυτόχρονα και με τις δύο επιλογές. Δείτε εδώ περισσότερα για τις EΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ.
  • Ανάγνωση ψηφιακής έκδοσης

Με την ολοκλήρωση της αγοράς της ηλεκτρονικής συνδρομής θα αποσταλούν άμεσα στον ενδιαφερόμενο από εμάς οι κωδικοί πρόσβασης. Ο κάθε κωδικός είναι μοναδικός για κάθε χρήστη. Στη συνέχεια μπορεί αυτός να τη διαβάζει σε μέχρι τρεις συσκευές που διαθέτει. Οι συσκευές αυτές μπορεί να είναι οποιοσδήποτε σταθερός (desktop) ή φορητός (laptop) υπολογιστής, συσκευές ανάγνωσης tablet καθώς και smart phones.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.38.01.701 ή στο email: [email protected]