Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά σύσσωμη η Αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας

Σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας ζητά από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον Προγραμματισμό δράσεων του Δήμου Γορτυνίας για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το σχετικό αίτημα υπογράφουν 17 Δημοτικοί Σύμβουλοι (επί συνόλου 33).  Συγκεκριμένα οι: Γιάννης Γιαννόπουλος, Γιώργος Δημόπουλος, Κώστας Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Μέγας, Δημήτρης Μουρούτης, Καλλίμαχος Πυρπυρής, Δημήτρης Στρίκος, Γιάννης Τσιόγκας, Γιάννης Τσιούλος, Μιλιτιάδης Λύτρας, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Παπαηλιού, Νίκος Καλογερόπουλος, Γιάννης Φράγκος, Πέτρος Ζούνης και Άγγελος Πετρόπουλος.

Όπως σημειώνουν η συμπλήρωση 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του ΄21 αποτελεί ένα ανεπανάληπτο ιστορικό γεγονός και ενώ σε διάφορα σημεία της χώρας διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις, ο Δήμος Γορτυνίας “λάμπει δια της απουσίας του”.

Για το λόγο αυτό και καθώς επανειλημμένα έχουν υποβάλει ερωτήσεις προς τη Δημοτική αρχή, ζητούν να ενημερωθούν για το αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός από το Δήμο.

Δείτε όλη την επιστολή εδώ: ΣΥΓΚΛΗΣΗ_ΕΚΤΑΚΤΟΥ_ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ_ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ_200_ΧΡΟΝΙΑ