Ένα παράδοξο στο δρόμο Ράφτη – Αγάλω!

Όπως ενημέρωσε την εφημερίδα μας ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αγαλιωτών Χρήστος Γιαννακόπουλος, στον επαρχιακό δρόμο Ράφτη – Αγάλω Ηραίας, παρατηρείται ένα παράδοξο! Πριν λίγα χρόνια έγινε βελτίωση – συντήρηση του οδοστρώματος, αλλά ο εργολάβος τότε άφησε τελείως άθικτο ένα μικρό τμήμα μόλις 250 μέτρων!

Ενώ είχε γίνει καλή δουλειά, αφέθηκε στην τύχη του ένα μικρό κομμάτι, που ήταν στη μέση του δρόμου! Στο τμήμα αυτό, όπως ήταν φυσικό η κατάσταση χειροτέρεψε και μοιάζει σαν …βομβαρδισμένο τοπίο! Ο ασφαλτοτάπητας έχει τελείως ξεφτίσει και οι λακούβας … χάσκουν, με αποτέλεσμα όταν βρέχει να γεμίζουν νερό και να αποτελούν παγίδα για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, όχι μόνο για τα μικρά, αλλά και τα μεγαλύτερα που τον περνούν, προκαλώντας ζημιές στα λάστιχα, ζάντες, αμορτισέρ κ.λ.π.

Και ο κ.Γιαννακόπουλος, όπως και η εφημερίδα μας δικαίως θέτουν τα ερωτήματα: Η Περιφερειακή Ενότητα (Νομαρχία) το ξέχασε τελείως αυτό το κομμάτι; Η νυν Δημοτική Αρχή, αλλά και η προηγούμενη ενημέρωσαν σχετικά τους αρμοδίους; Ως πότε θα γίνονται προχειροδουλειές και αν προκύπτουν ευθύνες;