Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός Πανεπιστημιακού campus στην Τρίπολη

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός Πανεπιστημιακού campus στην Τρίπολη. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σήμερα το πρωί σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Αμέσως μετά ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης δήλωσε: “Κάναμε το πρώτο βήμα για να γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο όραμα για την Τρίπολη!
Με την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία μεταβιβάζεται οριστικά ο χώρος του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ανοίγει ο δρόμος για να δημιουργηθεί ένα Πανεπιστημιακό campus στην Τρίπολη. Χρειάστηκαν εντατικές κι επίμονες προσπάθειες για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες. Όταν, όμως, υπάρχει θέληση κι αγάπη για τον τόπο σου, όλα λύνονται.
Ευχαριστώ τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Κατσή και τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Τζανή για την συνεργασία. Προχωράμε δυνατά για το επόμενο βήμα, που αφορά στην μελέτη κι εν συνεχεία για την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος.
Για την Αρκαδία μας!”