Αρκαδική Βραδυά στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής & Γεύσεων Δήμου Ζωγράφου

Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Θ.Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια του 3ου «Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων», που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου 27-30 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα: «Ένα οδοιπορικό στη μουσική παράδοση της Αρκαδίας & του Μοριά».

Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πάρκο Γουδή, αναβλήθηκε λόγων επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών .

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00.

Στην αρχή θα προβληθεί ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τα 25 Μοναστήρια της Αρκαδίας. Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και παρουσίαση της βραδυάς θα έχει ο Ζωγραφιώτης και Αρκάς Χρήστος Μυλωνάς (Μουσικολόγος –Λαογράφος). Η εκδήλωση διοργανώνεται με την στήριξη του Δήμου Ζωγράφου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του 4ήμερου Φεστιβάλ (27-30 Σεπτεμβρίου) θα υπάρχει περίπτερο του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου, από το οποίο θα μοιράζονται αρκαδικά κεράσματα καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια. Ακόμα θα υπάρχουν περίπτερα, όπου θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, ενώ κάθε ημέρα θα γίνεται πάτημα σταφυλιών και επί τόπου παρασκευή μουσταλευριάς (18:30 – 20:00).