Βόρεια Κυνουρία: Παράδοση ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Γορτυνίας

Σε συνέχεια της συγκέντρωσης ζωοτροφών για τις πυρόπληκτες περιοχές ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης τις παρέδωσαν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στον πυρόπληκτο Δήμο της Γορτυνίας. Η παράδοση έγινε στα Τρόπαια στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Πάικο Αναγνωστόπουλο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνεισέφεραν στην συγκέντρωση των παραπάνω ειδών και ιδιαίτερα την ομάδα του Πανθυρεατικού και τον Αθλητικό, Εκπολιτιστικό, Επιμορφωτικό Σύλλογο Κορακοβουνίου οι οποίοι διέθεσαν μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις τους για την αγορά μέρους των ζωοτροφών καθώς και την εταιρεία ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΗ Βόρειας Κυνουρίας Ο.Ε..

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταφερθούν τα είδη πρώτης ανάγκης, που έχουν συγκεντρωθεί, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας και την έμπρακτη υποστήριξη στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με τους Δημάρχους των πυρόπληκτων περιοχών για παροχή επιπλέον βοήθειας, όπου υπάρχει ανάγκη. Η ανιδιοτελής προσφορά προς των συνάνθρωπο αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα της κοινωνίας μας».

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ