ΔΕΔΔΗΕ: Ποια χωριά παραμένουν χωρίς ρεύμα – Προσπάθεια να ηλεκτροδοτηθούν έως το βράδυ

Σε συνέχεια της αδιάλειπτης ενημέρωσης του κοινού, αναφορικά με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών από τον ΔΕΔΔΗΕ, στις περιοχές, οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι:

Σύμφωνα, με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Περιφέρειας ΠελοποννήσουΗπείρου του ΔΕΔΔΗΕ, στην Αρχαία Ολυμπία έχει ηλεκτροδοτηθεί το 100% των καταναλωτών. Στην Ανατολική Μάνη έχουν ήδη ηλεκτροδοτηθεί και τα χωριά Καρβελάς, Μαραθέα, Αγ. Βασίλης και παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου Μέσης και Χαμηλής Τάσης. Επιπλέον, πραγματοποιείται μεταφορά γεννητριών, οι οποίες σε συνδυασμό με την αποκατάσταση του δικτύου χαμηλής τάσης θα έχουν ως αποτέλεσμα την ηλεκτροδότηση και των χωριών Κρήνη, Μυρσίνη και Κονάκια, έως σήμερα το βράδυ.

Στην περιοχή της Γορτυνίας καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια με στοχευμένη τμηματική αποκατάσταση του δικτύου και μεταφορά γεννητριών, ώστε να έχει ηλεκτροδοτηθεί, έως σήμερα το βράδυ, το μεγαλύτερο τμήμα των χωριών Χώρα, Νεοχώρι, Λιβαδάκι, Χρυσοχώρι, Ιαματικές Πηγές, Λουτρά, Λίθαρος, Αγιονέρι, Όχθια, Πύρρης, Άγιος Ιωάννης, Αρχαίας Ηραίας, Λώτης, Λιοδώρα και Καστράκι, τα οποία παραμένουν χωρίς ρεύμα.