ΔΗΚΕΓ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ: «Δεν υπάρχει άλλη ανάγκη για τρόφιμα – Ανάγκη για παροχή ζωοτροφών»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας ενημερώνει ότι αυτή τη στιγμή ο Δήμος έχει καλυφθεί σε είδη σίτισης και πρώτης ανάγκης. Η μόνη ανάγκη που υπάρχει είναι για άμεση παροχή ζωοτροφών στους πληγέντες κτηνοτρόφους. Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συμπολίτες μας, παρακαλείστε όπως διακόψετε τις αποστολές σε είδη διατροφής, είδη πρώτης ανάγκης, είδη καθαριότητας και σε νερό καθώς έχουν υπερκαλυφθεί οι ανάγκες του πυρόπληκτου πληθυσμού της Γορτυνίας. Η ανταπόκριση από ολόκληρη την Ελλάδα ήταν συγκινητική και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που προστρέξατε, στηρίζοντας τον κόσμο της Γορτυνίας.

Εφόσον χρειαστεί, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση εκ μέρους μας, σχετικά με τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.

Εκ βαθέων, σας ευχαριστούμε!!

Οι πληγέντες κτηνοτρόφοι που έχετε ανάγκη από ζωοτροφές παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας και την κα. Μαρία Αποστολοπούλου, τηλ. 2797360248, προκειμένου να σας αποσταλεί αμέσως βοήθεια. Επιπλέον,  όσοι κτηνοτρόφοι δύνανται αυτή τη στιγμή να προσφέρουν ποσότητες σε σανό και καρπό στους συναδέλφους τους που επλήγησαν, καλούνται να επικοινωνήσουν στο ίδιο τηλέφωνο ώστε να τους καθοδηγήσουμε. Υπάρχει άμεση ανάγκη για κάλυψη της διατροφής των ζώων.»