Διαδικτυακή εκδήλωση – αφιέρωμα στο βίο του Αγ.Γρηγορίου Ε’ από Ι.Μητρόπολη

Το Σάββατο 10 Απριλίου, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ. θα λάβει χώρα διαδικτυακή εκδήλωση-αφιέρωμα στον βίο και το έργο του Αγίου Γρηγορίου του Ε’ από την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του Αγίου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεως:

-Χαιρετισμοί συμμετεχόντων.
-Ομιλία για τον βίο του Αγίου από τον Καθηγητή Λαογραφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Εμμανουήλ Βαρβούνη.
-Παρουσίαση ηχητικών αποσπασμάτων του νέου ψηφιακού δίσκου με την ακολουθία του Αγ. Γρηγορίου του Ε’, την οποία επιμελήθηκε ο Πρωτοψάλτης κ. Κωνσταντίνος Αγγελίδης και ηχορωδία του “Τρόπος”.
-Ερωτήσεις κοινού επι της ομιλίας του κ. Καθηγητού.
-Απόδοση ύμνων της εορτής του Αγίου από τον Πρωτοψάλτη, καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και υπεύθυνο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Τραγουδιών της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικόλαο Ταπραντζή.
-Προβολή ολιγόλεπτου βίντεο με τον βίο του Αγίου Γρηγορίου του Ε’.
-Λήξις της εκδηλώσεως.

Ακολουθούν τα στοιχεία σύνδεσης στη διαδικτυακή εκδήλωση-αφιέρωμα

Zoom Meeting ID: 839 1618 9319
Passcode: 712702

Zoom Meeting Link:
https://us02web.zoom.us/j/83916189319?pwd=K0tvUWlvODQvbVNCZ1VNMWJmRC9Udz09&fbclid=IwAR2C2yE6W5atGeDx09391XFxNf-fFXBw8jT-MKDYd1I0leeLry0dJ-FuMao#success

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση απο την σελίδα Facebook της Αδελφότητας Δημητσανιτών: https://www.facebook.com/adelfotita και απο το Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=lYAZOTvwWLg