Διαδικτυακή εκπομπή “Το κρυφό σχολειό όπως παλαιά”

Μετά τις επιτυχημένες διαδικτυακές συναντήσεις που διοργανώνει κάθε Κυριακή η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως με τίτλο «Διάλογοι μέσα στην Εκκλησία» έρχεται μια νέα αξιόλογη δράση, ιδιαίτερα χρήσιμη  στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Με πρωτοβουλία λοιπόν και πάλι του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως και Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Φιλοσόφου, πατέρα Ιάκωβου Κανάκη ξεκινά μια καινούργια διαδικτυακή εκπομπή με τίτλο «Το κρυφό σχολειό όπως παλαιά».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο π.Ιάκωβος στην τελευταία διαδικτυακή συνάντηση που είχε με συμπατριώτες, θα είναι μια εκπομπή που θα αναφέρεται σε θέματα θεολογίας, αλλά κυρίως ιστορίας. Μαζί με άλλους εκλεκτούς ομιλητές θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν τον νήμα της ένδοξης ελληνικής ιστορίας. Με απλό και κατανοητό τρόπο θα αναφερθούν στο πως φτάσαμε στο 1821, ενώ θα μιλήσουν για την ιστορία της χώρας μας, η οποία δυστυχώς στις ημέρες μας δεν διδάσκεται όπως θα έπρεπε στους νέους.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και ώρα 9:00 μέσω zoom. (Οι κωδικοί πρόσβασης θα δημοσιεύονται και μέσα από το e-gortynia.gr την ίδια ημέρα)

https://youtu.be/wm9iiOP7t-s