Δράσεις ευαισθητοποίησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων και των συνανθρώπων μας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποίησε σειρά δράσεων εν όψει των εορτών.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τονίζουν ότι οι δράσεις του Επιμελητηρίου δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τις συνδρομές των μελών – επιχειρήσεων της Αρκαδίας.

Καμπάνια στήριξης των επιχειρήσεων της Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς και στο πλαίσιο της καμπάνιας # Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες,  ανέλαβε άμεσα δράση για τη στήριξη των μελών- επιχειρήσεων της Αρκαδίας και διοργάνωσε καμπάνια ενημέρωσης, # Τα Χριστούγεννα στηρίζω τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις, όπου προσκαλούνται όλοι οι καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που στηρίζουν την προσπάθεια.

Ενίσχυση στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»

Με τρόφιμα ενίσχυσε το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»  το Επιμελητήριο Αρκαδίας ώστε να διατεθούν σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη και που στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας απευθύνει κάλεσμα σε επαγγελματίες και πολίτες να συνεισφέρουν με μία μικρή αγορά, ικανή όμως να συμβάλλει ώστε να γεμίσει το καλάθι. Τηλέφωνο επικοινωνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας & Κυνουρίας: 2710 222 446.

Χαμόγελα για όλα τα παιδιά

Φέτος τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσέφερε δώρα στους μαθητές των Ειδικών Σχολείων Αρκαδίας γεμίζοντας χαμόγελα τα παιδιά.

Οι αγορές των φετινών δώρων έγιναν από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας παράλληλα και το μεγάλο έργο του και με σκοπό να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά που φροντίζει. Το κόστος της μεταφοράς των δώρων ανέλαβε η επιχείρηση « ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ» Μεταφορές Μετακομίσεις Αποθηκεύσεις.