Δράση προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη Δημητσάνα!

Να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών και να δώσουμε ζωή σε ένα παιδί μας προτρέπει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας σε εκδήλωση που διοργανώνει ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Δημητσάνα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του μικρού Νικηφόρου και βλέποντας μέσα από τα μάτια του όλα τα παιδιά και όλους τους συνανθρώπους που μάχονται καθημερινά τον καρκίνο και τη λευχαιμία, η Δημητσάνα αποφάσισε να δωρίσει ότι πολυτιμότερο διαθέτει. Τον εσώτερο εαυτό της, το «είναι» της.

Με αρωγούς και καθοδηγητές το «Όραμα Ελπίδας» και λαμπρούς επιστήμονες, με επικεφαλής τον αξιότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής Ογκολογίας κ. Γραφάκο Στυλιανό (Επιστημονικό Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ») προσκαλούν όλους με ιδιαίτερη χαρά, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 7:00 μ.μ., στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας και τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ., στη πλατεία της Δημητσάνας, να ενημερωθούν για τη δωρεά Μυελού των Οστών και να γίνουν υπερήφανοι Εθελοντές – Δότες Μυελού των Οστών.