Ενημέρωση των μαθητών Δημητσάνας για τις παιδικές ακαδημίες από τον προπονητή της Α.Ε. Δημητσάνας

Σήμερα, 21-8-2021, υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά στον αύλειο χώρο του σχολείου μας τον προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας. Ο κ. Ανδρέας Σχίζας ενημέρωσε τα παιδιά του Δ.Σ. και του Νηπιαγωγείου Δημητσάνας για την αξία του αθλητισμού και για τις παιδικές ακαδημίες που πρόκειται να συγκροτηθούν. Μάλιστα ο κ. Ανδρέας ήρθε με γεμάτα χέρια… δώρισε στο σχολείο μπάλες μπάσκετ και βόλεϊ γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες!
Η σημερινή ενημέρωση συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο δράσης των καινοτόμων προγραμμάτων και δράσεων, που υλοποιείται στο Δ.Σ. και Νηπιαγωγείο Δημητσάνας το Σχ. Έτος 2021 – 2022.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον προπονητή κ. Ανδρέα Σχίζα, καθώς και την Αθλητική Ένωση Δημητσάνας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας για την άριστη συνεργασία.
Όποια παιδιά ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περαιτέρω και να συμμετάσχουν στις παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και βόλεϊ, που έχει προγραμματιστεί να συγκροτηθούν στη Δημητσάνα, να παρευρεθούν στον χώρο του γηπέδου Δημητσάνας αυτό το Σάββατο, στις 14:30, με συνοδεία Γονέα.
Μαρία Τσίτουρα
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων/ Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας