Επιμελητήριο Αρκαδίας: Η Αρκαδία στη 85η ΔΕΘ

Φιλόδοξο, στοχευμένο με παράλληλες δράσεις προώθησης του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων, είναι το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου για την προβολή της Αρκαδίας στην 85ης Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 85η ΔΕΘ

Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει τη δική του εκδήλωση, με θέμα: «Ο τουρισμός στην Αρκαδία» στο πλαίσιο εκδηλώσεων της ΔΕΘ, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”, αίθουσα Β στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Με στόχο την προώθηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών όλων των μορφών τουρισμού της Αρκαδίας, στη διάρκεια της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν το τουριστικό video «This is Arcadia», τα τουριστικά οικονομικά μεγέθη του νομού, καθώς και τη νέα δράση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, «Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας».

Καλεσμένοι της εκδήλωσης είναι φορείς του τουρισμού, ειδικοί συντάκτες – δημοσιογράφοι τουριστικού, οικονομικού και γαστρονομικού ρεπορτάζ και τουριστικά πρακτορεία.

Σε δύο εκθεσιακά περίπτερα οι Αρκαδικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στοχεύοντας στη δυναμική παρουσία των Αρκαδικών επιχειρήσεων, φιλοξενεί τοπικές επιχειρήσεις στο δικό του εκθεσιακό περίπτερο, Hall 3, StandB καθώς και στο περίπτερο, Hall 13, stand 15 που παρέχεται στα Επιμελητήρια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Τερζής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Κολοκούσης,  ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Παναγιώτης Μαντάς, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος κ. Γιάννης Σαμπράκος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών κ. Παρασκευάς Κατσικερός, οι οποίοι μεταξύ άλλων εκδηλώσεων και δράσεων της ΔΕΘ θα παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε για την στήριξη των δράσεων του Επιμελητηρίου, με την πρόσφορά της αίθουσας εκδηλώσεων στη ΔΕΘ και την υποστήριξη που θα προσφέρουν οι συνεργάτες τους.