Ερωτήματα για τα προβλήματα της Γορτυνίας, του Γ.Παναγιωτακόπουλου

ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΨΙΣ ΓΟΡΤΥΝΊΑΣ, ΑΛΛΆ…

Γράφει ο Γ. Παναγιωτακόπουλος

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι Δήμαρχοι της Γορτυνίας μας πρόδωσαν τους Δημότες τους, αφού δεν υλοποιήσαν αρχικές υποσχέσεις των για λογικά και δίκαια αιτήματα και προτάσεις των που είχαν να κάνουν με την ασφάλεια και υγιεινή των, αλλά και με την εύρυθμη διαβίωση των.

Κι αυτό αφορά και τον νυν Δήμαρχο κ. ΚΟΥΛΉ που γι αυτά ακριβώς τα ζητήματα και τις επ αυτών αρχικές υποσχέσεις του, αλλά και τις συχνές ωχλησεις του γράφοντος, με τη σύμφωνη γνώμη και προτροπή και άλλων κατοίκων της Βυτίνας επί του προκειμένου, αθέτησε και αγνόησε πάρα τα δύο χρόνια της Δημαρχιας του.

Στην αρχή μόνο έδειξε ψιγματα διαφοροποίησης από τους προηγούμενους !

Ενεκα τούτων ο γράφων υποχρεώθηκε καθοδηγουμενος από την συνείδηση του να προσφύγει σε ανώτατα όργανα, φορείς και Αρχές, για τα ζητήματα ακριβώς που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και υγιεινή, πρωτου να είναι αργά.

Συγκεκριμένα η μονοδρομιση στενοτατου κεντρικου δρόμου της Βυτίνας, ή η απογοήτευση κυκλοφορίας στο κέντρο της από ΙΧ οχήματα, τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα όπου η επισκεψιμοτητα είναι πολύ μεγάλη, ομοίως και οι διαπληκτισμοι μεταξυ των οδηγών που τυγχάνει να κινούνται σε αντίθετη φορά ταυτόχρονα, ή σήμανση σε επικίνδυνα σημεία της τουριστικής αυτής κομοπολης, όπως και η υπόδειξη της Γενικής Περιφερειακης Αστυνομικης Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ύστερα από ενέργειες μου, η αντικατάσταση λόγω φθοράς κάδων απορριμάτων, και η πλύση των (ποτέ δεν έχουν απολυμανθεί!), αλλά και η επισκευή τμημάτων τουλάχιστον ασφάλτου σε δρόμους επικίνδυνους για πεζούς και κυρίως εποχούμενους,που όλα αυτά, μαζί με άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα ( πχ έλλειψη δημοσίων ουρητηριων) δυσφημουν και τον όμορφο αυτό τόπο,και γενικότερα την χώρα μας.

Ολοι μας λίγο πολύ γνωρίζαμε ότι οι πολιτικοί έχουν ροπή προς το ψέμα και και ότι οι Δημοτικοί ‘’ άρχοντες ‘’ εξερουνται, αφού άλλο τα πολιτικά και άλλο τα Δημοτικα πράγματα..

Εμείς, και ο γράφων ειδικά έχουμε και αντοχές και κουράγια και υπομονή αλλά και επιμονή όταν πρόκειται για το δίκαιο και λογικό,για την ασφάλεια μας και την υγιεινή.

Με την ευκαιρία να κάνω γνωστό ότι για μια ακόμη φορά, η 5η το αν θυμάμαι καλά! Αναβλήθηκε η δικη για παρόμοια θέματα του άλλου υποδικου π. Δημάρχου Γορτυνίας, λόγω παρέλευσης ώρας.

Αλλά δε πτοουμεθα…

Γιώργος Παναγιωτακόπουλου

(Φωτό αρχείου: Βασ. Κουτρουμάνου)