Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.Γ.

dimos gortynias

Στον απόηχο της φετινής χρονιάς, μιας χρονιάς που στιγματίστηκε με την έλευση μιας πανδημίας η οποία επηρέασε πολύπλευρα την ζωή όλων μας, είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Γ.. Αυτή όμως η ανατρεπτική κατάσταση μας έδωσε το ερέθισμα και την δυνατότητα να εργαστούμε πιο σκληρά με επίκεντρο τον άνθρωπο και να είμαστε δίπλα σε όσους χρειάστηκαν την στήριξή μας. Την νέα χρονιά 2021, μια χρονιά ορόσημο που σημαίνει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας θα διαμορφωθεί το σχέδιο δράσης μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Ευστάθιο Κούλη για την άριστη συνεργασία μας και την αμέριστη βοήθεια του. Ευχαριστώ το Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή, τους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου για τον καθοριστικό ρόλο τους στην λειτουργία της ΔΗ.Κ.Ε.Γ.. Εν συνεχεία θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Γ., τον καθένα ξεχωριστά αλλά και σαν ομάδα για την επίτευξη των δράσεων μας.

Ευχαριστώ τις εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τις υπηρεσίες τους, ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική περίοδο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την υπάλληλο της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. Τοπιντζή Μαρία και την Εξωτερική Συνεργάτιδα Νικητοπούλου Μαρία για την άψογη διατέλεση των καθηκόντων τους με ψυχή, φιλότιμο και μεράκι.

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει απλόχερα Υγεία, Χαρά, Ελπίδα και Δύναμη!  Ο καθένας μας να επιτύχει τις προσδοκίες που έχει σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, στο καλό και αγαθό.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Γ.

ΠΑΪΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ