Ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο

Οι Ενώσεις του Περιφερειακού, Τοπικού και Κλαδικού Τύπου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Βιωσιμότητα και Μετεξέλιξη του Περιφερειακού-Τοπικού και Κλαδικού Τύπου», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Divani Palace.

Για πρώτη φορά η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.), η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ), ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (Σ.Η.Π.Ε.), η Ένωση Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερήσιων και Εβδο­μαδιαίων Εφημερίδων Αττικής (Ε.Ι.Τ.Η.Ε.Ε.Α) θα πραγματοποιήσουν από κοινού δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου σε σχέση με την εφαρμογή του νέου Νόμου.

Παράλληλα ειδήμονες του κλάδου και καταξιωμένοι ομιλητές θα αναδείξουν τις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο έντυπος Τύπος, αλλά και τη δυναμική που έχει ο Τύπος της Περιφέρειας, έχοντας δημιουργήσει δεσμούς διάδρασης και εμπιστοσύνης με τις τοπικές κοινωνίες. Ακόμα θα αναλυθούν οι προοπτικές για τη βιωσιμότητα, αλλά και τη μετεξέλιξη του κλάδου με βάση τις απαιτήσεις των σύγχρονων συγκυριών.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Το πρόγραμμα της Ημερίδας: