Καθαρισμός δρόμος στο Πυρρί Γορτυνίας

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τ.Κ. Πυρρί Γορτυνίας Γιάννη Στρίκου τις προηγούμενες μέρες έγινε καθαρισμός κατά μήκος του δρόμου στην είσοδο του χωριού και φυτεύτηκαν 20 περίπου μεγάλες κουτσουπιές έως το τέλος της μάντρας του γηπέδου. Επίσης φυτεύτηκαν φραγκοσυκιές και αθάνατα στην πλαγιά της πλατείας με το ηλιακό ρολόι. Στο ίδιο μέρος καθώς και στην πλευρά του δρόμου με τα φωτιστικά φυτεύτηκαν ακόμη καλλωπιστικά φυτά λαντάνες .
Επιπλέον κλαδεύτηκαν τα δέντρα στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου. Στο άμεσο διάστημα θα φυτευτούν σε διάφορα σημεία του χωριού δέντρα και φυτά σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.
Ο κ.Στρίκος ευχαριστεί πολύ την Αθανασία για την βοήθεια της, καθώς επίσης και τον ανηψιο του Παναγιώτη που εργάστηκε σκληρά για το φύτεμα των παραπάνω δέντρων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα και στο Γιάννη Σπανό που προσέφερε αφιλοκερδώς τον εκσκαφέα (μόνο τα καύσιμα του θα πληρωθούν) και ιδιαίτερα τον γιο του Βαγγέλη ο οποίος έβγαλε τα δέντρα απο το χωράφι του στου Γαρατζινού και άνοιξε τις λακούβες για να φυτευτούν .
Τέλος ο κ.Στρίκος ευχαριστεί και πάλι τον φίλο του Φρέντυ ο οποίος δούλεψε σκληρά από το πρωί έως αργά το βράδυ προκειμένου να τελειώσουω τις παραπάνω εργασίες.