Με αρκαδικό …άρωμα τα όργανα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου

“Αρκαδικό” άρωμα υπάρχει στα όργανα Διοίκησης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Το τιμόνι του κορυφαίου Σωματείου των Αθλητικών Συντακτών κατέχει επί σειρά ετών ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, από Βυζίκι Γορτυνίας.

Επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο Α’ Αντιπρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου, εκ μητρός, το γένος Τσίρμπα, από Περδικονέρι – Φτεριά. Ακόμα Γενική Γραμματέας είναι η Ασπασία Βελονάκη, από το χωριό Στρέζοβα, από τη γειτονική Δάφνη Καλαβρύτων.

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Μαμουζέλος, με σύζυγο από Τρόπαια, ενώ στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Δάρας, από Δάρρα Αρκαδίας.

** Η φωτογραφία είναι από το 8ο Διεθνές Αθλητικό Σχολείο, που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ τέλη Οκτωβρίου στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Εκεί μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν και δύο ακόμα Αρκάδες-μέλη του ΠΣΑΤ- ο Σταύρος Κουκάκης για το βιβλίο του «Το ταξίδι των Αναμνήσεων» και ο Γορτύνιος Βασίλης Κουτρουμάνος, ως photo editor στο βιβλίο του Γιάννη Δάρα  με τίτλο «The world cup of Arabia». Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο Βασ. Κουτρουμάνος, ο Σταύρος Κουκάκης, ο Στράτος Σεφτελής, ο Γιάννης Δάρας, ο Μάνος Χρυσός και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.