Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις στη Γορτυνία (ph)

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στα Τρόπαια Γορτυνίας δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις. Η δράση αυτή εντάσσεται στις δράσεις της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και σκοπό είχε να βοηθήσει τους πολίτες που λόγω μεγάλων αποστάσεων δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε κάποιο αστικό κέντρο ώστε να πραγματοποιήσουν αιματολογικές εξετάσεις.

Την ευθύνη και την οργάνωση της δράσης είχε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Γορτυνίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Ανδρέα Αγγελακόπουλο και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Αρκαδίας.

Στο χώρο βρέθηκαν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραειδοπούλου ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος, καθώς και οι Τέλης Καννελόπουλος και Βασίλειος Παπαγιάννης, ενώ σύσσωμη ήταν και η τοπική της Γορτυνίας.

Για την δράση αυτή της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας βοήθησαν ο Δήμος Γορτυνίας με την παραχώρηση του χώρου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας καθώς επίσης και προσωπικό από τα μικροβιολογικά εργαστήρια των ιατρών κ.κ Αναστόπουλου και Τριάντου που βοήθησαν στη δειγματοληψία, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και συνδρομή τους.

Τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων αναμένονται να γίνουν στα μικροβιολογικά εργαστήρια των ιατρών κ.κ Αναστόπουλου, Τριάντου και κ. Μπεντεβή που ήταν αρωγοί της δράσης αυτής με την απαραίτητη τεχνογνωσία τους.