Με τηλεδιάσκεψη έγινε η πρώτη Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πελοποννησίων

Η Κυριακή της 24 Ιανουαρίου του 2021 ήταν μια σημαντική ημέρα για τους Πελοποννησιους της διασποράς, έγινε το πρώτο αντάμωμα, έστω και διαδικτυακά, λόγω ειδικών συνθηκών (Covid 19). Ήταν η πρώτη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πελοποννησίων ώστε να ορίσουμε ημερομηνία εκλογών για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για θητεία τεσσάρων ετών.

Συμμετείχαν 20 Σύλλογοι, οι εξής: Αχαρνών, Αγ. Αναργύρων, Αρτέμιδας, Βόλου, Βοιωτίας, Γαλατσίου, Ελευσίνας, Εύβοιας, Ηρακλείου Κρήτης, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καματερού, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κω, Λάρισας, Λαυρεωτικής, Ξάνθης, Σύρου και Χίου. Η Ρόδος λόγω προσωπικού κολλήματος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει η πρόεδρος. Μετά τη γνωριμία μεταξύ μας, με πολύ καλή και ευχάριστη διάθεση άρχισαν οι εργασίες, έγινε διαλογική συζήτηση, ανταλλάξαμε χρήσιμες απόψεις, υποβλήθηκαν προτάσεις για δράσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το 2021 είναι επετειακό έτος για την πατρίδα μας καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, είναι ευχάριστη συγκυρία που φέτος εκλέγεται το πρώτο Δ. Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πελοποννησίων. Η Πελοπόννησος το 1821 με αρχιστράτηγο τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τους οπλαρχηγούς και όλους τους πολεμιστές, συνέβαλαν τα μέγιστα στην απελευθέρωση της πατρίδας μας. Οι εκλογές αποφασίσαμε ομόφωνα, να γίνουν με επιστολική ψήφο την 21 Φεβρουαρίου του 2021 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Για το Δ. Σ.

Ο πρόεδρος Δημ. Κατσουλας

Ο Γεν. Γραμματέας Γεωρ. Μανιάτης.