Νέα Αρχή: Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης βάζει χορηγό σε μια ιστορική εκδήλωση, έχει κάνει τον Δήμο , ντίλερ ιδιωτικής εταιρείας!

Με την 196η επέτειο της ιστορικής μάχης στην Δραμπάλα υπό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, 200 χρόνια μετά  την επανάσταση τιμάμε τους Εθνικούς μας ήρωες που έδωσαν την ζωή τους και πότισαν με το αίμα τους το Φαλαισιώτικο χώμα, στο Ακοβίτικο βουνό στην θέση Δραμπάλα!!!

Για να ζούμε εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Είναι μία Εθνική γιορτή τοπικού χαρακτήρα θεσμοθετημένη χρόνια από την πολιτεία, γιατί η Φαλαισία ήταν η κοιτίδα της ελληνικής επανάστασης, ήταν η πατρίδα του πανθέου των ηρώων της.

Έτσι  φέτος είναι η χρονιά που με περηφάνια και σεβασμό στους ήρωες, θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια Ελευθερίας από τον Τουρκικό ζυγό.

Δεν θα μπορούσαμε όμως ποτέ να φαντασθούμε ότι η Δημοτική αρχή του κύριου Χριστογιαννόπουλου σε αυτή την ιστορική εκδήλωση που για πρώτη φορά συμμετέχει ο ΙΔΙΟΣ!!! θα συμμετέχει με τον χορηγό του HENGAS.

Λυπούμαστε για την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη απόφασή του, αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης που κατάντησε τον δήμο , ντίλερ μιας  ιδιωτικής εταιρείας.

Δυστυχώς οι επιλογές του αμαυρώνουν την σημασία και την ιστορικότητα της εκδήλωσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ