Νέα παιδική χαρά στο Πυρρή Γορτυνίας

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυρρή κάνει γνωστό ότι ένα πάγιο αίτημα της κοινότητας έγινε πραγματικότητα. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε καινούργια πιστοποιημένη παιδική χαρά στο χωριό χάρη στην ευγενική χορηγία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους στο πυρόπληκτο χωριό.
Αναφέρει δε σχετικά: “Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της κ. Γρήγορη Γερακαράκο καθώς και το πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Γιώργο Οικονομόπουλο για την διαμεσολάβηση του στην πραγματοποίηση του έργου. Για την προσφορά τους αυτή σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού θα γίνει στις αρχές του Αυγούστου τιμητική εκδήλωση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη για την συμβολή του αποπεράτωση του έργου (πληρώθηκαν απο το δήμο το μισό μέρος της περίφραξης , μια βρύση λουλούδι , ενα παγκάκι και ένας κάδος αποριμματων ).
Τέλος ευχαριστώ το εργολάβο υδραυλικών του δήμου Μπολορίζο Κώστα την δωρεάν σύνδεση της παροχής νερού στην βρύση της παιδικής χαράς καθώς και την τεχνική εταιρεία Vorvilas για την τοποθέτηση της. Ελπίζω η παραπάνω χορηγία να βρει και άλλους μιμητές.”