Ξανά συγκοινωνία σε χωριά του τ.Δήμου Κοντοβαζαίνης!

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», ανακοίνωσε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού γίνονται στα παρακάτω δρομολόγια οι εξής αλλαγές:

  1. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και κάθε Παρασκευή το δρομολόγιο ώρας 16:00μ.μ. ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΛΟΥΤΡΑ θα έχει ανταπόκριση στο ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ για ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ή ΒΥΔΙΑΚΙ εναλλάξ.
  2. Αντίστοιχα από την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και κάθε Κυριακή το δρομολόγιο ώρας 12:00μ.μ. θα αναχωρεί από την ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ ή το ΒΥΔΙΑΚΙ εναλλάξ με ανταπόκριση στο ΤΟΥΜΠΙΤΣΙ για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ.

 

Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν απόρροια κοινών προσπαθειών από Συλλόγους της περιοχής το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων του τ.Δήμου Κοντοβαζαίνης και του Συλλόγου Βυδιακιτών κα Ελένη Παπαγιάννη δήλωσε για το θέμα: «Με μεγάλη χαρά θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας του τ. Δήμου Κοντοβάζαινας ότι ένα σπουδαίο για πολλούς από εμάς αίτημα, εκείνο της συγκοινωνίας, άρχισε να υλοποιείται. Μετά από μια κοινή προσπάθεια των εκπροσώπων των Συλλόγων (κι αυτό αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε) η οποία συνδυάστηκε με την επίσκεψη την δική μου, του Πάικου Αναγνωστόπουλου, ως Προέδρου του συλλόγου Μοναστηρακίου και του Γιάννη Τριανταφυλλόπουλου, ως Προέδρου του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου της Κοντοβάζαινας, στα γραφεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και την έγγραφη κατάθεση του αιτήματος μας, την Παρασκευή 19/4 άρχισε το δρομολόγιο για τα χωριά μας. Σ’ αυτήν την προσπάθειά μας είχαμε την βοήθεια και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας τόσο του κ.Τατούλη όσο και του κ. Γιαννακούρα και κυρίως είχαμε το κοινωνικό πρόσωπο του ΚΤΕΛ, οι άνθρωποι του οποίου δεν υπολόγισαν το κόστος που θα έχουν αλλά την εξυπηρέτηση των κατοίκων των χωρίων μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή και ν’ ακολουθήσουν πολλές τέτοιες εξελίξεις που θα βοηθήσουν τον τόπο μας».

H τιμή εισιτηρίου για απλή μετάβαση ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ είναι 16,50 ευρώ και για ΤΡΙΠΟΛΗ -ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑ είναι 12,70 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΚΤΕΛ Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ: 2710 222 560