Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ταξιδεύουν στη Γορτυνία! – Δείτε το Α’ & Β’ Μέρος

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην Αρκαδία, τη «σπονδυλική στήλη» της Πελοποννήσου! Η ταξιδιωτική εκπομπή προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN σε δύο μέρη, το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου 2021.

Στο Α’ Μέρος μας ξεναγούν στα γραφικά χωριά Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Βυτίνα, Ελληνικό, μένουν έκπληκτοι με το μαγικό τοπίο δίπλα στους μπαρουτόμυλους στον Άγιο Ιωάννη και επισκέπτονται την υπέροχη Μονή Τιμίου Προδρόμου που βρίσκεται μέσα στους βράχους! Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ περπατούν στον εντυπωσιακό «Δρόμο της Αγάπης», κάνουν βόλτα με ποδήλατα μέσα στη φύση και θαυμάζουν τον επιβλητικό Λούσιο ποταμό.

Στο Β’ Μέρος ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας χαρίζουν μαγευτικές εικόνες αμόλυντης ομορφιάς από την Αρκαδία! Μας ξεναγούν στα υπέροχα γραφικά χωριά Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι. Θαυμάζουν τα πανέμορφα τοπία στο ελατοδάσος του Μαινάλου, κάνοντας βόλτα με άλογα μέσα στη φύση στην Ελάτη. Επίσης, επισκέπτονται την Αγία Φωτεινή, τον πιο παράξενο ναό του κόσμου! Τέλος, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν και την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, όπου έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν φέτα και να δοκιμάζουν κρασιά μέχρι τελικής πτώσης!

Δείτε το Α’ μέρος της εκπομπής:

Δείτε το Β’ Μέρος: