Ομαλά λειτουργεί στα Τρόπαια το εμβολιαστικό κέντρο – Επίσκεψη Δημάρχου

Την Παρασκευή 19.02, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί εντός του Κέντρου Υγείας στα Τρόπαια. Εκεί συνομίλησε με τον Διευθυντή, γιατρό, κ. Χρήστο Παπαφράγκο, με το υγειονομικό προσωπικό και με πολίτες που είχαν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την έκβαση των εμβολιασμών και δήλωσαν ικανοποιημένοι καθώς, η διαδικασία βαίνει ομαλά μέχρι στιγμής, οι δημότες προσέρχονται στα ραντεβού και το κέντρο είναι επαρκώς εξοπλισμένο, ύστερα κι από τις ενέργειες του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης(ΔΗ.Κ.Ε.Γ.). Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαφράγκος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο που είναι αρωγός στο έργο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων και των Περιφερειακών Ιατρείων και που στηρίζει το ιατρικό προσωπικό με την παροχή προμηθειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος διέθεσε στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων τα rapidtests για την διεξαγωγή των γρήγορων ελέγχων ανίχνευσης του COVID-19 από τις κινητές μονάδες του Ε.Ο.ΔΥ. Επίσης, ο Δήμος και η ΔΗ.Κ.Ε.Γ. με μια από κοινού δαπάνη, χορήγησαν στο εμβολιαστικό κέντρο το απαραίτητο για την λειτουργία του υγειονομικό υλικό όπως σύριγγες, οινόπνευμα, αντισηπτικά κ.α.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε:

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων τόσο εκ μέρους του Διευθυντή, κ. Χρήστου Παπαφράγκου, αλλά και εκ μέρους του υγειονομικού προσωπικού.Το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως άνθρωπος, είναι να τουςευχαριστήσω που προσφέρουν αδιάλειπτα στους συνανθρώπους τους, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ως Δήμαρχος, είμαι στην ευχάριστη θέση να στηρίζω την δράση τους, συνεισφέροντας σε υγειονομικό υλικό.

Κλείνοντας, θέλω να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου και να τους παροτρύνω να εμβολιαστούν γιατί μόνο έτσι θα καταστεί δυνατόν να επιστρέψουμε στην προ της πανδημίας, καθημερινή μας ζωή.»

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.