Ο Γορτύνιος Ηλίας Καναβέτας νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικου

Μετά την παραίτηση του Ι. Δαύρου, από τη θέση του Προέδρου της Διοίκησης του ιστορικού αθλητικού Συλλόγου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, το Δ.Σ. εξέλεξε νέο Πρόεδρο τον επιτυχημένο επιχειρηματία της Τρίπολης Ηλία Καναβέτα, από Ολομάδες Βαλτεσινίκου.

Ο Παναρκαδικός Α.Ο. είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αρκαδίας, με μια μακροχρόνια και επιτυχή παρουσία τόσο επαγγελματικές, όσο και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της χώρας. Ιδρύθηκε το 1927 και σήμερα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ. μετά την εκλογή νέου Προέδρου, μεταξύ των άλλων αποφάσεων που πήρε, όρισε εκ νέου Τεχνικό Διευθυντή της Ομάδας τον Χρήστο Καναβέτα, Πρόεδρο του Συλλόγου Ολομαδιωτών – Κουρουβελαίων.

Η νέα Διοίκηση του Παναρκαδικού απέστειλε ήδη και μια επιστολή στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής για ενίσχυση της ομάδας, καθώς έχει δρομολογηθεί μια δομημένη προσπάθεια εξεύρεσης χορηγιών και γενικότερα οικονομικών πόρων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων στις εθνικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.