Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης στο «Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα»

Στο live αφιέρωμα του τουριστικού portal ITN News για την Αρκαδία, φιλοξενήθηκε νωρίτερα ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης.

Το itnnews.gr πραγματοποίησε αφιέρωμα σε Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία και Ηλεία με τίτλο «Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών» και σύνθημα «Αυτό το χειμώνα μένουμε Ελλάδα».

Σε ζωντανή σύνδεση η οποία μεταδόθηκε μέσα από τη Facebook σελίδα και το κανάλι του portal ITN News στο YouTube, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Καραχρήστος, «συναντήθηκε» διαδικτυακά με εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής των νομών, Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Ηλείας, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον εξ αποστάσεως φόρουμ.

Οι καλεσμένοι μίλησαν για τους προορισμούς και τις δραστηριότητες εντός των Δήμων τους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες στο μέτωπο της πανδημίας το επιτρέψουν. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι, η Γορτυνία εξακολουθεί να αποτελεί ασφαλή προορισμό λόγω του πολύ χαμηλού αριθμού κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στην περιοχή μέχρι σήμερα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ