Πάνδημη η κηδεία του Παναγιώτη Χρ. Λαμπρόπουλου στην Τρίπολη

Πάνδημη ήταν η εξόδιος ακολουθία για τον τ. περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτη Λαμπρόπουλο -πατέρα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου- το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Κώστας Βλάσης, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, αλλά και απλοί πολίτες, ενώ ανάμεσα στα στεφάνια ήταν και εκείνο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Ο αείμνηστος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος δεν ήταν μόνο ο πατέρας τριών σπουδαίων παιδιών, και του συναδέλφου και συνεργάτη μας Χρήστου, αλλά ήταν σημαίνον στέλεχος της ΝΔ, αρκετά χρόνια Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο, «πατέρας» πολλών έργων και εκπρόσωπος μιας δημοκρατικής συμπεριφοράς διαλόγου και συνεννόησης, ένα παράδειγμα δημόσιου ήθους και σεβασμού στον νόμο και στο δημόσιο χρήμα. Ενας δημόσιος λειτουργός που τίμησε σε κάθε περίπτωση το αξίωμα του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του” δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας για τον εκλιπόντα.