Παράδοση υγειονομικού υλικού στη ΔΗ.Κ.Ε.Γ. στα Τρόπαια

Στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) στα Τρόπαια, βρέθηκε την Τρίτη 02.06.2020 ο Δήμαρχος Στάθης Κούλης. Εκεί, είχε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. κο. Πάϊκο Αναγνωστόπουλο, τα στελέχη και τους εργαζόμενους, σχετικά με την πορεία και τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης γενικά και ειδικότερα για την πορεία της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος παρέδωσε στο προσωπικό το απαραίτητο και προβλεπόμενο από το νόμο υγειονομικό υλικό το οποίο είναι αναγκαίο για την προστασία από το νέο κορωνοϊό «COVID-19» που περιελάμβανε:

  • ολόσωμες προστατευτικές φόρμες
  • χειρουργικές μάσκες προστασίας προσώπου
  • γάντια
  • σκούφους κεφαλής
  • ποδονάρια

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την λειτουργία της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. και ζήτησε από τους εργαζομένους να συνεχίσουν να υπηρετούν τους ωφελούμενους του προγράμματος, αλλά και κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, με τον ίδιο ζήλο.              Το «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής πολλών ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στη Γορτυνία, έχει συμβάλλει στην αξιοπρεπή διαβίωσή τους, και παράλληλα ενδυναμώνει τον οικογενειακό ιστό με την στήριξη πολλών οικογενειών που πλήττονται από την κρίση.

Επιπλέον, λόγω της ιδιαιτερότητας που χαρακτηρίζει το έργο του προσωπικού της ΔΗ.Κ.Ε.Γ., ο Δήμος φρόντισε να εφοδιάσει την δομή με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, με στόχο την εξάλειψη του κινδύνου της διάδοσης της ασθένειας του νέου κορωνοϊού «COVID-19» και την προστασία εργαζομένων και ωφελουμένων.