Αθλητικές πρωτοβουλίες στη Δημητσάνα

Σήμερα Δευτέρα 18/11 το απόγευμα στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας η Αθλητική Ένωση της κωμοπόλεως πραγματοποίησε μια συνάντηση, που στόχο είχε την ενημέρωση των γονέων από τον προπονητή όσον αφορά στις παιδικές Ακαδημίες και τις εγγραφές των παιδιών.
Στη συνάντηση αυτή έδωσαν το παρόν νέοι άνθρωποι με σκοπό να ενώσουν δυνάμεις και να μπορέσουν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στα παιδιά. Σημαντική συμβολή σε αυτό αποτελεί και η εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης, των εκπαιδευτικών, αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας.
Μάλιστα όλοι από κοινού πιέζουν προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες  βελτίωσης των εγκαταστάσεων και η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δημητσάνας. Το σημαντικό αυτό έργο, που είναι σε εξέλιξη, είχε υπογράψει ο Περιφερειάρχης Π.Νίκας με την ανάδοχο εταιρεία μέσα Ιουνίου 2021 στο Δημαρχείο Γορτυνίας.
Παράλληλα όμως ασκείται πίεση προς την Περιφέρεια, προκειμένου να ακολουθήσουν και τα άλλα έργα που είχαν εξαγγελθεί, όσον αφορά στην περίφραξη, τον φωτισμό, τις κερκίδες και στα αποδυτήρια του εν λόγω γηπέδου.