Σε ποιες Κοινότητες γίνονται εργασίες συντήρησης των δικτύων άρδευσης

Ο Δήμος, πιστός στην διττή υποχρέωσή του να στηρίζει και να διευκολύνει τους πολίτες που ασχολούνται με την γεωργική παραγωγή και τον κτηνοτροφικό κλάδο στη Γορτυνία, πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης των δικτύων άρδευσης σε Δημοτικές Ενότητες που υπάρχουν υδραύλακες και αρδεύονται μεγάλες αγροτικές εκτάσεις.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο, εργασίες εκτελούνται στις Δημοτικές Ενότητες Τροπαίων, Ηραίας, Κοντοβάζαινας, Δημητσάνας. Ειδικότερα, συνεργεία των αναδόχων στους οποίους έχει ανατεθεί το έργο, βρίσκονται στις εξής Κοινότητες και οικισμούς:

  1. Τριποταμιάς
  2. Καστρακίου
  3. Τουμπιτσίου
  4. Χρυσοχωρίου
  5. Κακουραίικων
  6. Αγίου Ιωάννου
  7. Λιοδώρας
  8. Βουτσίου
  9. Καρκαλούς
  10. Παλαιοχωρίου

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά:

«Προτεραιότητά μας αποτελεί η στήριξη των συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα. Το ευρύ φάσμα των συνεπειών που ακολουθεί την υγειονομική κρίση επηρεάζει τον Δήμο σημαντικά. Παρόλα αυτά, ως Δημοτική Αρχή, καταβάλλουμε καθημερινά και αδιάλειπτα την προσπάθεια να διαφυλάξουμε κάθε οικονομική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα εντός των ορίων της Γορτυνίας, αξιοποιώντας στο μέγιστο τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκονται στην διάθεσή μας. Συγχρόνως, πρωταρχική επιδίωξή μας αποτελεί η δημιουργία κινήτρων για την έναρξη νέων δραστηριοτήτων. Κίνητρα που θα αποκαλύπτονται στους πολίτες σταδιακά, μέσα από το έργο που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Δήμος».