Στη Δημητσάνα σεμινάριο για Ψηφιακές Δεξιότητες στον τουρισμό

Το Σεμινάριο με τίτλο «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 19.00-21.00, στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.

Η Τοπική Κοινότητα Δημητσάνας, προσκαλεί στο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο τον χρόνο.

Το σεμινάριο είναι μια πρωτοβουλία της «Grow Greek Tourism Online» της Google.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο τον χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο με κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και με ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της περιφέρειας όλο τον χρόνο