Στο «κόκκινο» η γειτονική Ηλεία – Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης

Νέες ανακοινώσεις για σκληρότερα lockdown έγιναν στη σημερινή επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού  στη χώρα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάσσονται πλέον όλη η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (πλην του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, ο Δήμος Θάσου, ο Δήμος Αγιάς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορίνθου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, καθώς και ο Δήμος Ζίτσας της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Στο κόκκινο παραμένουν οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Εύβοιας, πλην της Σκύρου. Το ίδιο συνεχίζει να ισχύει και για την Αττική, αλλά και για τη Μύκονο, που παραμένουν σε αυστηρό lockdown.

Δείτε ποιες περιοχές μπήκαν σε «βαθύ κόκκινο» και «κόκκινο» συναγερμό, καθώς και ποιες βρίσκονται στο «πορτοκαλί», σύμφωνα με τον νέο χάρτη που εξέδωσε η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.