Συνάντηση Ε. Κούλη με το νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας Πύραρχο Σαράντη Παναγιώτου

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας Πύραρχο, Σαράντη Παναγιώτου, είχε σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης. Ο τελευταίος, υποδέχθηκε στο γραφείο του στη Δημητσάνα εκτός από τον κ. Παναγιώτου, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης Αντιπύραρχο, Κωνσταντίνο Γόντικα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρη Καζά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην  Πολιτική Προστασία, στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων καθώς και στον σχεδιασμό ενός πλάνου δράσης για την αντιπυρική περίοδο. Επίσης, το επιχειρησιακό πρόγραμμα διαχείρισης έκτακτων αναγκών στο Δήμο αλλά και η διεξαγωγή δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, ήταν ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος.

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασαν με τη σειρά τους, την ικανοποίησή τους για την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου ενώ, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην έμπρακτη στήριξη που προσφέρει ο Δήμος στον Πυροσβεστικό Σταθμό Βυτίνας και στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια σε Καρκαλού και Δάφνη Τροπαίων.

Επιβεβαιώθηκε και ανανεώθηκε με αυτό τον τρόπο, η άριστη σχέση μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού. Ολοκληρώνοντας, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας Πύραρχο Σαράντη Παναγιώτου, καλή και ασφαλή θητεία.