Σφοδρή επίθεση Β. Γιαννακούρα στο Δήμαρχο Γορτυνίας

Με μια σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας κατηγορεί το Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστ. Κούλη για σκόπιμη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων και παραπληροφόρηση των πολιτών αναφορικά με το έργο συντήρησης του γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Τ.Κ. Βαλτεσινίκου.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

“Έχει παρέλθει λοιπόν η χαρά!

Διάβασα σήμερα μία ανακοίνωσή σας, στην οποία ενημερώνετε ότι «καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση  των 17 χιλιάδων ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συντήρηση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην ΤΚ Βαλτεσινίκου» και ακολουθούν ευχαριστίες προς την περιφερειακή αρχή του κ.Νίκα για την ένταξη της χρηματοδότησης του ανωτέρω έργου.

Διαβάζοντας λοιπόν το κείμενό σας αναρωτήθηκα τι από τα δύο συμβαίνει κ. Δήμαρχε και θα ήθελα να μου απαντήσετε.

Δεν γνωρίζετε και αυτό είναι πολύ κακό, αν συμβαίνει, τα στοιχεία για το έργο; Ότι  δηλαδή έχει ενταχθεί το 2018 από την περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη κατόπιν δικής μου εισήγησης ( μάλιστα η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Γορτυνίας έλαβε και την ομόφωνη έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 7/6/2018) με το ποσό των 17 χιλιάδων ευρώ από τον κωδικό 2017ΕΠ52600005 και η νέα Περιφερειακή αρχή το μόνο που έκανε είναι να αλλάξει (μετά από 1, 5 χρόνο!) τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων που είναι μέλη στην επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης. Σοβαρή παρέμβαση που χρειάζεται ευχαριστίες!

Ή εν γνώση σας παραπληροφορείτε τους κατοίκους του χωριού αλλά και όλους τους πολίτες για τη δημιουργία εντυπώσεων. Αν συμβαίνει αυτό θεωρώ πως είναι άκρως προσβλητικό για τους κατοίκους και δείχνει πως δεν τους λέτε την αλήθεια και άρα δεν τους σέβεστε και τους υποτιμάτε.

Για το λόγο αυτό προχώρησα σε αυτήν την διευκρίνιση ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν, αν και είμαι βέβαιος πως αυτό συμβαίνει, γιατί και άλλα έργα στο Βαλτεσινίκο έχουν τη δική μας σφραγίδα και υλοποιήθηκαν ή θα υλοποιηθούν κατόπιν της δικής μας προσπάθειας για εξεύρεση πόρων και για ένταξή τους σε διάφορα προγράμματα για χρηματοδότησή τους.

Κύριε Δήμαρχε, το ψέμα και η σκόπιμη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων για εμένα αποτελεί βαριά προσβολή και σοβαρό παράπτωμα και θα σας συμβούλευα με την μεγαλύτερη πείρα που έχω στα δημόσια πράγματα να κοιτάζετε πως θα κερδίσετε τους πολίτες με τα έργα σας και όχι με την σκόπιμη παραπληροφόρηση και την απόδοση έργων στους ομοϊδεάτες σας της περιφερειακής αρχής , για τα οποία ούτε καν έχουν ασχοληθεί καθόλου. Μπροστά είναι ο καιρός για να επιδείξετε το δικό σας έργο… «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Υ.Γ Περιμένω την απάντησή σας και η κριτική μου είναι δεδομένο πως είναι καλοπροαίρετη και έχει σκοπό να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να αποδοθούν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».