Τελευταίες διεργασίες για τον αγώνα Junior Motocross World Championship 2021 στη Μεγαλόπολη

Τηλεδιάσκεψη συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην οποία καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή στη Μεγαλόπολη, το τριήμερο 30 Ιουλίου έως και 1η Αυγούστου, της παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης Junior Motocross World Championship 2021.

Αναφερόμενος στα οικονομικά μεγέθη, ο Π. Νίκας δήλωσε ότι ήδη έχουν καταβληθεί για τα δικαιώματα του αγώνα 60.000 ευρώ από την Περιφέρεια, η οποία θα διαθέσει άλλες 40.000 μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, ενώ 20.000 ευρώ θα δοθούν από την Αναπτυξιακή Αρκαδία Α.Ε. ΑΟΤΑ και 10.000 από τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Στη σημερινή διάσκεψη καθορίστηκε ότι επικεφαλής στη διαδικασία, σε πολιτικό επίπεδο, θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ενώ όσον αφορά στα θέματα αγωνιστικής δράσης την επιμέλεια θα έχει ο πρόεδρος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης, σε συνεργασία με την ΑΜΟΤΟΕ (Aθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) και τα δύο αθλητικά σωματεία που διοργανώνουν τον εν λόγω αγώνα, δηλαδή τον Αρη Πεντέλης και την AΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Μεγαλόπολης.