Τιμητική βράβευση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την προσφορά του στην επιχειρηματικότητα

Σε μία λαμπρή εκδήλωση με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη  Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.

Τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία και απένειμε ένα από τα τιμητικά βραβεία της εκδήλωσης στην καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου, για τη σημαντική συνεισφορά της στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τιμητική διάκριση από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών απέσπασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, στο πλαίσιο της ανάδειξης των επιχειρηματιών της ελληνικής Περιφέρειας και παράλληλα για τη δράση του στον Επιμελητηριακό θεσμό πιστοποιώντας για ακόμη μία φορά την έμπρακτη προσφορά του στην Αρκαδική επιχειρηματικότητα.

Βραβεία επίσης απένειμαν Υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματικών ομίλων και Πρόεδροι Επιμελητηρίων.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η βράβευση από σύσσωμη τη Δ.Ε. του Ε.Ε.Α., του Δημήτρη Καρακώστα, του μαθητή που παρά την απώλεια και των δύο γονιών του από κορονοϊό λίγο πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις, παρέμεινε προσηλωμένος στον στόχο του και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ήταν η 5η απονομή των βραβείων, μία εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • NAVY & GREEN – Κατηγορία βράβευσης: Συνεργατικότητα σε περίοδο κρίσης
  • V SQUARED DEVELOPMENT  – Κατηγορία βράβευσης: Συνεισφορά στην Εθνική Οικονομία
  • GIZELIS ROBOTICS – Κατηγορία βράβευσης: Πρότυπες Εξαγωγές
  • ROBINSON SHOES – Κατηγορία βράβευσης: Ψηφιακή Ανάπτυξη
  • 12 GODS – Κατηγορία βράβευσης: Νεοφυής Επιχειρηματικότητα
  • IOANNA KOURBELA – Κατηγορία Βράβευσης: Οικογενειακή Επιχείρηση
  • NVISIONIST – Κατηγορία Βράβευσης: Καινοτομία & Νέα Προϊόντα
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟΝ – Κατηγορία βράβευσης: Ανάπτυξη στον χρόνο
  • LINE UP DESIGN – Κατηγορία Βράβευσης: Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια.