Το εγκαταλελειμμένο γήπεδο των Λαγκαδίων, του Παν. Χουντή

Είμαι σίγουρος ότι πάρα πολλοί Αρκάδες, αγνοούν το ποδοσφαιρικό γήπεδο των ΛΑΓΚΑΔΊΩΝ στην Αγία Παρασκευή.
Εκεί που γίνεται κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός τραγουδιού, ακριβώς από πίσω, υπάρχει το ποδοσφαιρικό γήπεδο που διαθέτει μεγάλο χώρο αποδυτηρίων και σε μεγάλο μήκος …πέτρινες κερκίδες.
Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ξεχωρίζει δε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ένα πολύ ….μεγάλο, ψηλό δένδρο, ( φωτο), δείγμα της πολλών δεκαετιών εγκατάλειψης, περιφρόνησης, ανικανότητας, βλαχοπαραγοντισμού, ασήμαντης καταστροφικής θητείας ανύπαρκτων, άσχετων ακατάλληλων, ελάχιστων στο πολιτικό μπόϊ, δημάρχων και συμβούλων!
Το να μην κάνεις σαν δημοτική εξουσία κάτι θετικό είναι κακό, αλλά να καταστρέφεις ή να δημιουργείς αλλεπάλληλα προβλήματα στους πολίτες είναι επικίνδυνο.
Πολύ επικίνδυνο θα προσθέσω….
Σας τονίζω δε ότι η πρωην επαρχία Γορτυνίας, διαθέτει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου!
Της Δημητσάνας και το εγκαταλελειμμένο των ΛΑΓΚΑΔΊΩΝ και μόνο…
Το ότι το γήπεδο μπάσκετ ( χωρίς μπασκέττες ) που χρησιμοποιείται μόνο για τον διαγωνισμό τραγουδιού, κατασκευάσθηκε μεταγενέστερα….μέσα στον χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, δεν το συγχωρείς όσο υψηλότατο βαθμό κακίας, μικροψυχίας και κόμπλεξ κατωτερότητας μπορείς να διαθέτεις.
Είσαι ασυγχώρητα επικίνδυνος!
Με λίγα λόγια ξοδεύονται από την φορολογία των πολιτών, χιλιάδες λεφτά για πολυέξοδα φαγοπότια, χαζοπανηγυράκια και βλαχοεκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων και ούτε ένα ευρώ, για την νεολαία, τον αθλητισμό και την ποιότητα ζωής των ηρωικών κατοίκων της επαρχίας!
Σε λιγες μέρες, θα σας έχω κι άλλο ένα νεώτερο ρεπορτάζ, με θέμα που αφορά τον αθλητισμό!
Παρά πολύ ενδιαφέρον ..και όπως πάντα, με εικόνες!
Αυτό είναι το σίγουρο.
●●● Και μια υπενθύμιση για πολλούς αποδέκτες,
Μπορεί να έχουν υποβαθμιστεί με διάφορα προσχήματα, τα ανούσια δημοτικά συμβούλια, μπορεί να έχουν καταντήσει κλειστές παρεούλες τα ασήμαντα τοπικά συμβούλια, μπορεί ναχουμε γεμίσει με ακίνδυνους γλοιώδεις σαλιάριδες …χειροκροτητές.
Όμως, τα καυτά προβλήματα των πολιτών μοιάζουν σαν τις νάρκες που δεν ξέρεις πότε και σε ποιανού τα χέρια θα σκάσουν!
Διαχρονική σοβαρότατη άποψη.
Όποιος την ..υποτίμησε, ακόμα και οι δικτάτορες, στο τέλος την πλήρωσαν πολύ πικρά.
Άντε ..γειά
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 28-5-2021