Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Με ρεκόρ συμμετοχών, πραγματοποιήθηκε, η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Με το καλωσόρισμα του Προέδρου της ΚΕΕΕ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και ένα  συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο, Κωνσταντίνο Μίχαλο, ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση.

Στις εργασίες της Γ.Σ. συμμετείχαν οι κ.κ. Υπουργοί Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Πιερακάκης, Σκυλακάκης,  ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Τρουπή και το μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην ΚΕΕΕ κ. Βασίλη Αθανασιάδη.

Στη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής κατά την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε ότι τα Επιμελητήρια αποδείχθηκαν ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος των επιχειρήσεων και ένας πολύτιμος σύμβουλος για την πολιτεία τονίζοντας ότι στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και την περίοδο των πυρκαγιών, με στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις των Επιμελητηρίων περιορίστηκαν οι αρνητικές συνέπειες σε πολλά θέματα του επιχειρείν. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η συνεργασία των Επιμελητηρίων με τις Περιφέρειες θα πρέπει να είναι πιο στενή και ουσιαστική.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Τρουπής συναντήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και της αυτοδιοίκησης με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας.