Το 11ο Λαγκαδινό καρναβάλι είναι γεγονός!

Ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων διοργανώνει το 11ο Λαγκαδιανό καρναβάλι κατά το τριήμερο της αποκριάς  16-19 Φεβρουαρίου 2018.

To μεγαλύτερο και δημοφιλέστερo καρναβάλι της ορεινής Αρκαδίας επιστρέφει πιο δυναμικά και ζωντανά από ποτέ με μοναδικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους αναμένοντας να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου.

Και όπως σημειώνει η γνωστή Καρναβαλική ομάδα «Η παρέα του Τράγου»

«Είναι δύσκολο να ανεβείς ψηλότερα από την κορυφή. Είναι αδύνατο να ταξιδέψεις πάνω από την ταχύτητα του φωτός. Είναι παράτολμο να στοχεύσεις δύο φόρες πέρα από τα όρια…. Το τεράστιο άλμα της επιτυχίας του δέκατου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, στο επίπεδο του θεάματος, της προσέλευσης και της απήχησης, έθεσε σε δυσπρόσιτα ύψη τον πήχη, τοποθετώντας τα πρώτα συναισθήματα της φετινής Καρναβαλικής Ομάδας στο φάσμα της ανησυχίας.

-Είναι δύσκολο να κολυμπήσεις στη μέση του ωκεανού. Είναι αφύσικο να ξεπερνάς το είδωλό σου. Είναι μάταιο να κυνηγάς τη σκιά σου…Η ζέση, οι μνήμες, η αγάπη για τη ζωή, τη γιορτή, και τον έρωτα, αντεπιτίθενται.

-Είναι όμορφο να προσμένεις την άνοιξη. Είναι μαγικό να ονειροπολείς… Είναι πρόκληση να διοργανώνεις το 11ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι!

Συνεχίζουμε.. 16,17,18,19/2 , για το καλύτερο Λαγκαδιανό καρναβάλι!

…ενσαρκώνοντας τους Αρκαδικούς μύθους και τους Διονυσιακούς ήχους!»

*** Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων καλεί όποιον επιθυμεί να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο στην ενίσχυση αυτής της μοναδικής γιορτής  είτε προσφέροντας κάποιο χρηματικό ποσό είτε προϊόντα (αλκοολούχα ποτά, σαρακοστιανά εδέσματα, δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά). Η  ανταπόδωση από μεριάς του Συλλόγου περιλαμβάνει προβολή του λογότυπου του χορηγού στην κεντρική σελίδα του site του Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, στην αφίσα, σε μεγάλα πανό στην κεντρική πλατεία των Λαγκαδίων καθώς και μέσω ευχαριστήριων ανακοινώσεων στον τοπικό τύπο και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.