Το 49ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ με διαδρομές και μέσα από τη Γορτυνία!

* Το Διεθνές Ράλλυ με τα ιστορικά αυτοκίνητα στις 23-26/9/2021
Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, διεξάγεται τα τελευταία 48 χρόνια, από την ίδρυση της λέσχης και κάθε φορά ταξιδεύει στα καλύτερα μέρη της χώρας. Φέτος και με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα επισκεφθεί την μαγευτική Πελοπόννησο. Ο «Μοριάς», το επίκεντρο της επανάστασης, υπόσχεται υπέροχες διαδρομές μέσα από τα βουνά, τα δάση και τα γραφικά χωριά του.
Ανάμεσα σε αυτές τις διαδρομές είναι και η Καρύταινα – Δημητσάνα – Λαγκάδια, ενώ θα περάσει και από την Λίμνη Λάδωνα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ημέρα 1, Πέμπτη 23/9 – Εκκίνηση: Λουτράκι – Λίμνη Στυμφαλία – Λίμνη Δόξα – Λίμνη Λάδωνα – Αρχ. Ολυμπία.

Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει είναι από το Αλεξανδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στην έξοδο για Λουτράκι αφήνοντας πίσω μας την κεντρική Ελλάδα και οδηγώντας μέσα από διαδρομές απαράμιλλης ομορφιάς της Ανατολικής Πελοποννήσου. Την πρώτη μέρα θα περάσουμε από τις 3 πιο σημαντικές λίμνες της Πελοποννήσου. Στυμφαλία, Δόξα και Λάδωνα με τερματισμό στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 2, Παρασκευή 24/9 – Εκκίνηση: Αρχαία Ολυμπία – Κρέστενα – Ανδρίτσαινα – Καρύταινα, Δημητσάνα – Λαγκάδια – Αρχ. Ολυμπία.

Από την Αρχαία Ολυμπία θα ξεκινήσει η δεύτερη μέρα. Η διαδρομή είναι χαραγμένη μέσα από πυκνά δάση και γραφικά χωριά, Ανδρίτσαινα, Καρύταινα, Δημητσάνα και Λαγκάδια.

Ημέρα 3, Σάββατο 25/9 – Εκκίνηση: Αρχαία Ολυμπία – Άσπρα Σπίτια – Ναός Επικούριου Απόλλωνα- Ζαχάρω – Αρχ. Ολυμπία.

Η τρίτη και τελευταία μέρα, ξεκινάει ξανά από την Αρχαία Ολυμπία και η διαδρομή μας καταλήγει στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα (υπολογίζεται γύρω στο 450 – 400 π.Χ.) ο οποίος βρίσκεται σε υψόμετρο 1,130μ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευασμένα μεταξύ 1919 -1991 με κάρτα FIVA ή FIAκαθώς και πιστοποιημένα Youngtimersκατασκευασμένα μεταξύ 1992 – 2001. Τα χιλιόμετρα του ράλλυ είναι περίπου 520 με 30 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις.

Το κόστος συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων είναι €580 για μέλη της λέσχης και €630 για μη μέλη και συμπεριλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Ολυμπία, το μεσημεριανό γεύμα του Σαββάτου, το Galaγεύμα απονομής, την ασφάλεια του αγώνα, οδική βοήθεια, τα έπαθλα και αναμνηστικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε: +30 2106534700 & +30 2106006700