Χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Καρύταινα!

Ο πολιτιστικός σύλλογος «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» στήνει και φέτος στην πλατεία της Καρύταινας το « Χωριό των Χριστουγέννων». Από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών,επισκέπτες από τόπους κοντινούς ή μακρινούς, θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφτούν, να φωτογραφηθούν σε αυτό και να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και πολλές εκπλήξεις!!!

Δίπλα στο «Χωριό των Χριστουγέννων» βρίσκεται το «Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη». Μικροί και μεγάλοι μπορούν να γράψουν γράμμα ή να χαρίσουν στον Αι Βασίλη μια ζωγραφιά.

Στις 6/01/2020, θα γίνει κλήρωση παρουσία των μελών του ΔΣ, του «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» και δέκα τυχεροί θα πάρουν δώρα.

Ο Φρόστυ, ο Χιονάνθρωπος, η Μαγισσούλα των Χριστουγέννων και ο Αι Βασίλης θα βρίσκονται συχνά στο «Χωριό των Χριστουγέννων» και θα υποδέχονται τα παιδιά!

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί ημερήσια, οικογενειακή εκδρομή στην Αθήνα. Θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Το φτερωτό άλογο», στο Μέγαρο Μουσικής, θα επισκεφτούμε το  Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και θα παρακολουθήσουμε  προβολές στο Πλανητάριο.

Στόχος της εκδρομής είναι Καρυτινοί και φίλοι να συναντηθούν στην γιορτινή πρωτεύουσα, να απολαύσουν θεάματα και δράσεις προσεκτικά επιλεγμένες και να μοιραστούν στιγμές με τους αγαπημένους τους. Το γεγονός ότι θα ανταμώσουμε με φίλους και συγγενείς που δεν βλέπουμε συχνά, μας κάνει να νιώθουμε διπλή χαρά και ανυπομονησία.

Την ιδέα αγκάλιασε και ο Σύλλογος Καρυτινών Αθήνας και Πειραιά «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και από κοινού οι δύο σύλλογοι θα καλύψουν τα εισιτήρια για τα θεάματα των παιδιών που ζουν ή κατάγονται από την Καρύταινα!

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, στις 17:30, θα επισκεφτούν την Καρύταινα τα παιδιά που ζουν στο σπίτι του «Χαμόγελου του παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο. Μέλη του συλλόγου ¨ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ», θα  αναλάβουν να υποδεχτούν τα παιδιά και τους συνοδούς τους και να τους ξεναγήσουν στα ιστορικά μνημεία του τόπου.

Μαζί με ντόπιους κι επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, θα πάρουν μέρος σε δράσεις και γιορτινά παιχνίδια, θα  επισκεφτούν το «Χωριό των Χριστουγέννων» και το «Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη» και θα φύγουν φορτωμένοι δώρα και μοναδικές αναμνήσεις (‘Ολοι μπορούμε να φροντίσουμε γι’ αυτό. Θα προωθήσουμε τη λίστα με τα αναγκαία που μας έστειλαν οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του παιδιού, από την Αρχαία Κόρινθο).

Ο σύλλογος «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» ευχαριστεί τον Δήμο Μεγαλόπολης για την εξασφάλιση των πρώτων υλών προκειμένου να κατασκευαστεί το σπιτάκι που φιλοξενεί το «Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη» καθώς και τους υπεύθυνους του Χαμόγελου του παιδιού, της Αρχαίας Κορίνθου, για την αποδοχή της πρόσκλησης να επισκεφτούν το χωριό μας.

Όλες οι δράσεις  βασίζονται στην εθελοντική προσφορά  μελών του Συλλόγου «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» και κατοίκων του χωριού και η συμμετοχή σε αυτές είναι δωρεάν (εκτός από την ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα που έχει συγκεκριμένο κόστος)

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!!!

Το ΔΣ του «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ»