Χριστούγεννα στην Καρύταινα (ph)

Την Παρασκευή 17/12/21, στις 18:00, ο Δήμαρχος Μεγαλοπολης, κος. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, παρουσία πολλών κατοίκων και φίλων της Καρυταινας,με ένα τρόπο μαγικό άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού μας και μαζί με αυτό ξεκίνησε και η λειτουργία του διαδραστικού χριστουγεννιάτικου σκηνικού και του “Ταχυδρομείου”του Αη Βασίλη, του οποίου κάθε χρόνο τη συντήρηση,το στήσιμο, τη λειτουργία αναλαμβάνει ο πολιτιστικός σύλλογος”Κοινόν Καρυτινων”.
Με ευχές το σκηνικό να μεγαλώσει και να απλωθεί, σύμφωνα με επιθυμία και του ίδιου του Δημάρχου, καθώς και με τις μελωδικές φωνές των παιδιών του σχολείου του χωριού μας και της δασκάλας τους, Εμμανουέλας Σωτηροπούλου, είδαμε το σκηνικό να φωτίζεται μεμιάς!!
Την ίδια στιγμή η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο φώλιασε στην καρδιά όλων και τη ζεστανε, εκείνο το παγωμένο από το τσουχτερό κρύο, απόγευμα.
Ο Άη Βασίλης ήταν παρών, μοίρασε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά και τα παρότρυνε να γράψουν γράμμα και να εκφράσουν τις ευχές και τις επιθυμίες τους!!!!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία τους,τον Δήμαρχο Μεγαλοπολης κο. Αθανάσιο Χριστογιαννοπουλο, τον υπεύθυνο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, κο. Παναγιώτη Μανιάτη,τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καρυταινας κο.Πέτρο Ιατρόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Γόρτυνος κο. Κωνσταντίνο Μιχόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο κο. Δημήτρη Γιώτη, τη δασκάλα του Δημοτικού σχολείου Καρυταινας κα. Εμμανουέλα Σωτηροπούλου κι όλους τους παρευρισκόμενους ενήλικες και παιδιά!!!
Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο. Θα παραμείνει στην πλατεία της Καρυταινας έως και τις 6 Ιανουαρίου 2022, τη μέρα που θα γίνει και η κλήρωση των 10 τυχερών. Με τα στοιχεία που έχουν σημειώσει θα τους σταλούν δώρα.
Το ΔΣ του “Κοινόν Καρυτινων”εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές!!!!!
Υγεία, πρόοδο κι ευημερία!!
Κοινόν Καρυτινών