Χωρίς ρεύμα χωριά της Γορτυνίας

Τις τελευταίες ημέρες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών παρατηρήθηκαν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε κάποια χωριά της Γορτυνίας, όπως Παναγιά (Ζέρζοβα), Ελάτη, Πυργάκι, Μαγούλιανα κ.α.

Ειδικά για τα Μαγούλιανα το πρόβλημα συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μαγουλιανιτών εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

“Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 27ης Ιανουαρίου και συγκεκριμένα έως και σήμερα 28 το πρωί έχοντας παρέλθει πάνω από 30 ώρες το χωριό Μαγούλιανα είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει και νερό καθώς δεν δουλεύουν τα αντλιοστάσια. Η θερμοκρασία είναι και σήμερα κάτω από το μηδέν, και πέρα από τα προβλήματα θέρμανσης, ορισμένοι ηλικιωμένοι έχουν υποστήριξη από μηχανήματα και εν γένει υπάρχει έντονο το αίσθημα της εγκατάλειψης και απαξίωσης.

Ενώ από χθες υπήρχε διαβεβαίωση ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί εντός της ημέρας, ακόμη δεν φαίνεται να υπάρχει λύση με τους εργολάβους του ΔΕΔΔΗΕ να είναι άφαντοι.

Διερωτόμαστε εύλογα λοιπόν αν χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα για να μπορούμε να έχουμε έστω και τις ελάχιστες συνθήκες διαβίωσης.”