Βραβείο στη Γορτύνια Ευσταθία Καμπισιούλη στα Greek Top Women Awards 2021

Η φετινή διοργάνωση της απονομής των GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 που διοργανώνει η Ειρήνη Νικολοπούλου, από Τρόπαια είναι αφιερωμένη στην προσφορά 20 γυναικών ιατρών και νοσηλευτριών στην ελληνική κοινωνία και τη μάχη τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ανάμεσα σε αυτές και η Γορτύνια Έφη Καμπισιούλη, από Σταυροδρόμι και Λαγκάδια, η πρώτη νοσοκόμα που είχε το θάρρος να κάνει το εμβόλιο για το Covid-19.

Η τελετή βράβευσης, με επίδοση του αγαλματιδίου της Νίκης της Σαμοθράκης, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των ιστοσελίδων www.eirinika.gr  & www.madeingreece.news  στο Νομισματικό Μουσείο Ελλάδας, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 13.00 στην υπέροχη αίθουσα της πρώην βιβλιοθήκης Ερρίκου Σλήμαν στον 1ο όροφο, σε live streaming, χωρίς κοινό και κάτω από αυστηρότατα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Το who is who της Έφης Καμπισιούλη που τιμά το eirinika

Η Έφη Καμπισιούλη, κατάγεται από τη Γορτυνία. Σπούδασε νοσηλευτική  με ειδικότητα στη Χειρουργική.  Εργάζεται στον Ευαγγελισμό  τα τελευταία 25 χρόνια.  Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας εργάστηκε στη μονάδα Covid-19.

Έχει ειδικευτεί στις ΜΕΘ και είναι υπεύθυνη τομεάρχης των ΜΕΘ του νοσοκομείου, που στην πλειονότητά τους είναι πια ΜΕΘ Covid-19.  Την γνωρίσαμε ως τον πρώτο άνθρωπο στη χώρα μας που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Το βιογραφικό της πλούσιο σε εκπαιδευτική δραστηριότητα, συμμετοχές σε συνέδρια, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά αλλά και συγγραφή επιστημονικών βιβλίων. Πήρε μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο ΠMΣ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Επείγουσα Νοσηλευτική».

2019  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ με θέμα « Γκρελίνη και σήψη».  Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια ΜΕΘ  στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο»  και στην «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ».

Από το 2010 έως και σήμερα  είναι Επιστημονική συνεργάτης  του Μεταπτυχιακού προγράμματος Ιατρικής Σχολής «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».  Από το 2004 είναι υπεύθυνη Γραφείου Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης και  Συντονίστρια του  προγράμματος Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας  ΓΝΑ « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Από το 2008 έως και τον Ιανουάριο 2021 ανάθεση καθηκόντων προϊστάμενης 24ωρης επίβλεψης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.  Από τον Μάρτιο 2020  έως και σήμερα είναι Προϊσταμένη Διατομεακού Τομέα Μονάδων.

Βασίλης Κουτρουμάνος