Εκδοση ΚΥΑ για τους πυρόπληκτους

Με σειρά κοινών υπουργικών αποφάσεων καθορίζονται οι ενέργειες που αφορούν στην στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Οι εν λόγω αποφάσεις αφορούν, αφ’ ενός στην οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τις φετινές και περυσινές πυρκαγιές και αφ’ ετέρου στην επιδότηση της προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των περασμένων Ιουλίου και Αυγούστου.

 

Τις αποφάσεις αυτές μπορείτε να δείτε εδώ:

 

– Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τις πυρκαγιές α) της 22ας Ιουλίου 2020 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και β) της 9ης Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

ΩΓΟΞ465ΧΘΞ-ΝΙΙ

 

– Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κήρια από την πυρκαγιά της 20ης Μαΐου 2021 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

62ΡΨ465ΧΘΞ-3ΕΟ 

 

– Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τις πυρκαγιές α) της 28ης Ιουλίου 2021 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και β) της 2ας έως και 5ης Αυγούστου 2021 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΨΠΓΚ465ΧΘΞ-ΕΦ2

 

– Επιδότηση προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές Ιουλίου / Αυγούστου 2021 που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας, με τη μορφή επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης

6ΠΑΛ465ΧΘΞ-ΟΒΚ