Επετειακό αφιέρωμα για τα 50χρόνια της «Γορτυνίας»!

20 Νοεμβρίου 1970 – 20 Νοεμβρίου 2020: Δύο ημερομηνίες σταθμοί στην πορεία της εφημερίδος.

50 χρόνια, μισός αιώνας!

Η «Γορτυνία» όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε πιστά το δημοσιογραφικό της λειτούργημα, προσφέροντας αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση. Άσκησε αυστηρή και εποικοδομητική κριτική, ενώ έδωσε μάχες για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλήματα του τόπου. Πρόβαλε ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό της Γορτυνίας, ενώ στάθηκε δίπλα στους δεκάδες πολιτιστικούς Συλλόγους, καταγράφοντας τις δραστηριότητές τους. Κατάφερε να μπει σε χιλιάδες σπίτια  σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά των αναγνωστών της. Άντεξε στο χρόνο, ακόμα  και τα τελευταία χρόνια που ο έντυπος τύπος δοκιμάζεται και μεγάλες εφημερίδες κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών, πριν ένα χρόνο σχεδιάζαμε να εκδώσουμε ένα λεύκωμα και να οργανώσουμε μια επετειακή εκδήλωση, σε μεγάλη αίθουσα των Αθηνών, στην οποία παράλληλα θα τιμούσαμε όλους τους συνεργάτες μας. Όμως δυστυχώς ο κορωνοϊός «έβαλε» φρένο στους αρχικούς σχεδιασμούς μας.

Για αυτό αρκεστήκαμε να εκδώσουμε ένα μικρό επετειακό αφιέρωμα, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος της «Γορτυνίας» που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας, αλλά και τους εξαίρετους άμισθους αρθογράφους και ανταποκριτές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους τους Συλλόγους που μοιράστηκαν μαζί μας δράσεις, αγωνίες και προβληματισμούς. Ακόμα ευχαριστούμε τους διαφημιζομένους μας, των οποίων η βοήθεια είναι πολύτιμη για εμάς.

Πρωτίστως όμως ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες συνδρομητές και φίλους της εφημερίδος, οι οποίοι στήριζαν και συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Χάρις σε αυτούς η «Γ» παραμένει μάχιμη!

Γιατί η «Γορτυνία» πάνω από όλα είναι οι άνθρωποί της!

 «ΓΟΡΤΥΝΙΑ»

Πακέτα Συνδρομών